Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΝΕΟ ΜΈΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !

Γεια σας και καλωσήρθατε στο Blog μου.
Αυτή είναι η πρώτη και διστακτική ανάρτηση μου η οποία είναι ένα καλωσόρισμα προς εσάς , αλλά και για να μάθετε και κάποιες πληροφορίες για εμένα, το όνομα μου είναι Αρχοντούλα ναι λίγο περίεργο, μένω Αθήνα και τώρα τελευταία παρακολουθώντας αρκετά video στο you tube και διαβάζοντας διάφορα blogs  μου δημιουργήθηκε και εμένα η  επυθυμια να δημιουργήσω το δικό μου blog, όπου θα μοιράζομαι μαζί σας την αγορά κάποιον προιόντων και πώς λειτούργησαν σε εμένα για να ανταλλάζουμε απόψεις , αλλά δεν θα μιλάμε μόνο για προϊόντα ομορφιάς μιας και έχω μεγάλη τρέλα με την μαγειρική και ζαχαροπλαστική, αλλά και αγάπη για την δημιουργεια διάφορων κατασκευών όπως Diaper Cakes και  Σαπουνιών και Σαπουνιών Scrub.
Αυτά λοιπόν για αρχή για να έχετε μια γενική εικόνα για το άτομο που γράφει σε αυτό το blog , και ελπίζω σύντομα να γνωριστούμε καλύτερα.

5 σχόλια:

  1. Αρχοντούλα μου καλώς ήρθες....Λατρεύω τη μαγειρική!!!!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Λυγερή μου , και για την βοήθεια από την απάντηση του mail σου ακόμη εξερευνώ τον κόσμο του blog.

      Διαγραφή
  2. merit casino no deposit bonus codes - xn--o80b910a26eepc81il5g.online
    merkur 제왕카지노 5000 no deposit bonus codes. Aelmunga dari merkur 5000 no deposit bonus code, 메리트카지노총판 aik nichungen untuk aus konzakap untuk kannya, หารายได้เสริม

    ΑπάντησηΔιαγραφή