Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

REVIEW ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ






Γεια σας όμορφες αυτό είναι ένα post όπου αφορά την ειλικρινή μου άποψη για κάποια  προϊόντα που ξετρελάθηκα να χρησιμοποιώ καθημερινά και που νομίζω πως όλες ή τουλάχιστον οι περισσότερες αγαπάμε, πάμε όμως μαζί να δούμε ποια είναι αυτά τα προϊόντα.
Αρχικά θα μιλήσω για ένα  Lip Balm από την εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ:


  
  Είναι ένα Lip Balm 6γρ. αρκετά μεγάλη ποσότητα η σύνθεση του είναι ένα συνδυασμός από Shea Butter και Rice Wax  είναι ένα προϊόν που στην κυριολεξία λιώνει στο στόμα και έχει πολύ μαλακή υφή αφήνει μια ανεπαίσθητη γυαλάδα στα χείλη, ένα προϊόν που μπορούμε να το έχουμε στην τσάντα μας σε περίπτωση που μας φύγει το κραγιόν μας, αφού κάποια είναι με χρώμα αλλά και δίπλα στο κομοδίνο μας χωρίς χρώμα , μην λερώνουμε και τα σεντόνια…..

Έπειτα ένα Καθαριστικό της εταιρείας APIVITA CLEANSING :



Εντάξει τι να πούμε για το συγκεκριμένο και για την APIVITA  είναι ένας κρεμμώδης αφρός από Ελιά και Λεβάντα ειδικό για ντεμακιγιάζ του προσώπου αλλά και των ματιών , όλα τα συστατικά είναι φυσικά απομακρύνει ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει είναι ένα από τα καλύτερα  καθαριστικά που υπάρχουν όπως και το BIODERMA είναι πάρα πολύ καλό, οπότε όποια έχει ευαισθησία στα μάτια της  και σκέφτεται να βάλει μάσκαρα ή όχι γιατί το βράδυ θα πρέπει να την αφαιρέσει και σκέφτεται τα μάτια της να τρέξει σε ένα φαρμακείο και να προμηθευτεί το συγκεκριμένο και θα με θυμηθεί

Για ένα ελαφρύ καθαριστικό θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε το BIOTEN CLEASNING GELCREAM :



   Είναι ένα προϊόν που καθαρίζει – καταπραΰνει, ένα ήπιο προϊόν για το πρόσωπο πολύ όμορφή μυρωδιά τόσο που θέλεις να το χρησιμοποιείς μόνο και μόνο για την ωραία μυρωδιά του, δεν ξηραίνει σίγουρα την επιδερμίδα και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε καθημερινά ,μόλις ξυπνάτε για να αφαιρείται τυχόν σμήγμα που έχει βγάλει η επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ένα άλλο προϊόν που είναι και καλό αλλά και πολύ χρηστικό είναι το Λάδι Καρύδας μπορείς να το βρεις και στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στο Internet δεν είναι πολύ ακριβό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ντεμακιγιάζ προσώπου, για να ξυριστείς και ταυτόχρονα ενυδατώνει την περιοχή μπορείς επίσης να το βάλεις στα μαλλιά σου όλο το βράδυ σαν θεραπεία ή να τα λούσεις και να περάσεις λίγο στις άκρες όπως χρησιμοποιούμε τα διάφορα λαδάκια για τα  μαλλιά (π.χ. Garnie , Loreal etc), μπορείς ακόμη να το χρησιμοποιήσεις για να μαλακώσουν οι φτέρνες σου , δοκιμάστε το.

Αυτά λοιπόν είναι κάποια από τα προϊόντα που έχω λατρέψει και με έχουν ενθουσιάσει και σίγουρα δεν θα σταματήσω να τα αγοράζω , ελπίζω να τα δοκιμάσετε και εσείς και να μου πείτε αν τα λατρέψατε και εσείς όσο εγώ.
Πολλά φιλιά και μην ξεχνάτε πάντα να χαμογελάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου